PAPAYA PUDDING S "MARCIPÁNOM"

Vynikajúci a ozaj veľmi jednoduchý pudding plný bielkovín, sacharidov, vlákniny, vápniku, železa, horčíku, fosforu, draslíku, sodíku, zinku, mangánu, medi, selénu, omega 3 a 6 mastných nenasýtených kyselín a vitamínov A, B, C, E, K, luteínu, cholínu, betakaroténu, kyseliny listovej a pantoténovej. To všetko totiž obsahuje papáya! Jedinečné ovocie ktoré vás navyše detoxikuje, zjemní vrásky, podporí funkciu žalúdka, má minimum kalérií a maximum výživy! Tak dosť bolo teórie, poďme na recept.

Potrebujete:
1/2 šálky čerstvé datle - namočené na 10 minút vo vode
1/2 papáye
1 šálka kešu
1/2 šálky strúhaného kokosu
3 PL agáve
1 KL kurkumy
cca 50ml Šungitovej vody - podľa toho akú hustotu chcete - podávajte vodu opatrne - pamätajte, že je ľahšie pridať ako odobrať

Postup:
Posekajte kešu a kokos sekačom na orechy do práškovej formy a pridajte agáve - poriadne zamiešajte a vznikne vám "marcipán". Naporcujte ho do šálok v ktorých budete chcieť podávať pudding a zo zvyšného naguľkajte malé guličky. Dajte na chvíľu do chladničky a medzitým si zo zvyšných ingrediencií pripravte pudding tak, že vymixujete papáyu, datle, kurkumu a šungitovú vodu. Zmes nalejte do vychladených misiek dozdobte a dobrú chuť!

 

Facebook

Ponuka

  • Skupinové prednášky
  • Týždenné a mesačné jedálničky
  • Osobné konzultácie
  • Ayurvedská diagnostika a masáže
  • Príprava a predaj raw sladkých a slaných pokrmov
  • Ochutnávky
  • Príprava a predaj Green Smoothie
  • Cvičenie Yogy
  • Škola (ne)varenia

Vaše postrehy

Blanka Kobayashi

Matsudo International Cultural Ambassador - TOKYO, JP

 

Vanda is super talented and knows what she is talking about. She makes amazing food, healthy, nutritious and raw.

Kontaktujte nás